O parohie din Bacău oferă copiilor meditații gratuite la limba engleză și franceză

Centrul de Catehizare „Osana” al Parohiei „Intrarea Domnului în Ierusalim” din Bacău oferă meditații gratuite copiilor la limba engleză și franceză, nivel începător. Meditațiile au loc săptămânal în paraclisul bisericii, începând cu data de 29 ianuarie.

În fiecare săptămână, aproximativ 55 de copii participă la aceste cursuri, 30 la cursul de limba engleză și 25 la cursul de limba franceză.

„Toate proiectele acestea sunt gratuite, ne-am gândit că acolo unde copilașii fac parte din familii defavorizate să-i sprijinim cu cât mai mult, și să înțelegem că prin învățătură și prin cultură putem să dăruim o generație mult mai bună țării noastre”, a declarat pentru Urban Bacău coordonatorul Centrului de Catehizare pr. Ionuț Iepure.

În cadrul Centrului de Catehizare „Osana” se desfășoară mai multe activități religioase, culturale și educative pentru copii, printre care: cateheze, cursuri de șah, activități sportive, pregătire la limba română și matematică, precum și cursuri de limba franceză și engleză.

Începând cu 12 februarie, Centrul „Osana” dorește să implementeze în parteneriat cu Școala Gimnazială „Alecu Russo” activități sportive pentru copii de tip Exatlon.

În prezent, Centrul Catehetic „Osana” al Parohiei „Intrarea Domnului în Ierusalim” are un număr de 70 de beneficiari, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Foto credit: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente