O nouă emisiune la Trinitas Tv

Cu prilejul aniversării celor 12 ani de activitate neîntreruptă a cotidianului Patriarhiei Române, Trinitas Tv a lansat emisiunea Prim Plan Ziarul Lumina.

Emisiunea este structurată în două părți. În debutul emisiunii, telespectatorii vor putea viziona o sinteză a subiectelor importante prezentate pe scurt. În continuare, va avea loc o dezbatere a celui mai important subiect al zilei sau prezentarea unui reportaj.

Potrivit părintelui Nicolae Dascălu, Directorul publicațiilor Lumina, noua emisiune reprezintă un exemplu al colaborării dintre componentele Centrului de presă Basilica a Patriarhiei Române.

Noi avem o relație de cooperare cu toate componentele Centrului de presă Basilica, un exemplu în acest sens fiind și emisiunea care se lansează la postul de televiziune Trinitas Tv. Prin toate mijloacele de comunicare noi avem de transmis același conținut: dreapta învățătură a  Bisericii, a spus părintele Nicolae Dascălu.

Telespectatorii canalului de televiziune al Patriarhiei Române vor putea viziona materiale și interviuri care au la bază conținutul editorial al cotidianului Lumina. Emisiunea va fi difuzată în fiecare marți, de la 20:30, și în reluare miercuri, de la ora 13:00.

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente