O nouă clinică de recuperare medicală în Capitală

O nouă clinică de recuperare medicală și-a deschis ieri porțile în Capitală.

Clinica Fiziohealth a fost inaugurată printr-o slujbă de binecuvântare oficiată de părintele arhimandrit Paisie Teodorescu, vicar patriarhal, împreună cu părintele arhimandrit Dionisie Constantin, consilier patriarhal, și doi diaconi.

Tot cu acest prilej, în cadrul clinicii au fost lansate două programe social-filantropice dedicate copiilor cu sindrom Down și persoanelor vârstnice care se vor desfășura în cooperare cu parohiile din Sectorul 2 Capitală.

Suntem deosebit de onoraţi să transmitem binecuvântarea, preţuirea şi felicitările Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru evenimentul inaugurării şi sfinţirii clinicii de recuperare medicală Fiziohealth, a spus părintele Paisie Teodorescu.

Părintele Paisie a declarat pentru Trinitas TV că această clinică vine în întâmpinarea oamenilor suferinzi, a oamenilor care au nevoie de recuperare şi a evidenţiat faptul că în cadrul instituţiei medicale sunt desfăşurate activităţi caritative.

Este nevoie să încurajăm astfel de iniţiative frumoase pentru că aduc un plus de calitate în actul medical în general, a precizat arhim. Paisie Teodorescu.

Astăzi, la inaugurarea clinicii am lansat şi două programe caritative. Unul este destinat copiilor cu sindrom Down, care au nevoie permanent de recuperare medicală, iar celălalt este destinat persoanelor defavorizate care au suferit accidente şi care nu îşi pot permite costurile aferente recuperării, a precizat Ioan Dorin Popa manager medical – Clinica Fiziohealth.

Clinica Fiziohealth din strada Mihai Eminescu nr. 188 oferă servicii de recuperare medicală și refacere sportivă, kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuală, kinetoterapie pediatrică, masaj terapeutic și terapie TECAR.

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…