O nouă acțiune de donare sanguină, la Ploiești

La Ploiești a început marţi, 18 octombrie 2016, cea de-a 11-a ediție a campaniei Dăruiește viață! Vino să donezi sânge!, informează Trinitas Tv.

Acțiunea s-a desfășurat la Centrul de Transfuzie Sanguină din oraș și a fost organizată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, în colaborare cu elevi și cadre didactice de la Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiești.

Colegiul menţionat se implică în această campanie din anul 2014. Elevii au venit să doneze sânge încă de dimineață. Cei mai mulți dintre ei au trăit pentru prima dată această experiență.

Această ediție a campaniei a fost sprijinită ca de fiecare dată și de parohii din oraș.

Ploieștenii sunt așteptați să doneze sânge și mâine. De asemenea, toți cei care întrunesc condițiile medicale necesare sunt îndemnați să se alăture campaniei, mergând la cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină.

Foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente

Ziua Internațională a Copilului

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită pe 1 iunie în zeci de state. În 2016, Parlamentul Copiilor a obținut de la Parlamentul României transformarea Zilei Copilului în sărbătoare legală în România. „Ziua Copilului” este sărbătorită…