Duminica Floriilor | Numeroși caransebeşeni au participat la slujba oficiată la Catedrala Învierea Domnului

În ziua praznicului Intrării Domnului în Ierusalim, Preasfinţitul Părinte Lucian a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală Învierea Domnului din Caransebeș, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul slujbei oficiate în date de 9 aprilie 2017, Episcopul Caransebeșului a sfințit crengile de salcie care au fost împărțite numeroșilor credincioși prezenți la slujba. Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corul Catedralei Episcopale.

În cuvântul rostit, Preasfinția Sa a evidențiat faptul că fiecare creștin trebuie să aibă atât o viață autentică și consecventă din punct de vedere spiritual, cât și dragoste mare față de Dumnezeu.

La final, pe lângă crengile verzi de salcie, toţi cei prezenţi au primit iconiţe care ilustrează sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Bucureşti: Programul transportului în comun de Paşte

Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, transportul în comun din Bucureşti va funcţiona conform unui program special. Noaptea de Înviere Societatea de Transport Bucureşti a anunţat într-un comunicat de presă că „în noaptea de Înviere, 27/28.04.2019, liniile de…