Numărul românilor care vizitează Țara Sfântă este în continuă creștere

Prezent la București, directorul de Dezvoltare din Ministerul israelian al Turismului a afirmat marți, 10 septembrie 2019, că românii ocupă locul al șaselea în topul celor care vizitează Israelul.

„În ceea ce priveşte turiştii români, în doi ani numărul turiştilor români a crescut cu 40%, iar România se află acum pe locul 6 în topul ţărilor ca pondere a numărului de turişti străini care vin în Israel”, a afirmat Ksenia Kobyakov.

„În continuare România înregistrează una dintre cele mai mari creşteri din regiune, peste 5.000 de turişti români vizitând Israelul în fiecare lună”.

Potrivit statisticilor oficiale publicate de Ministerul Turismului de la Tel Aviv, în perioada ianuarie-august 2019 un număr de 75.700 de turişti români au vizitat Israelul, cu 2300 mai mult față de aceeaşi perioadă din 2018.

În prezent, există 90 de zboruri pe săptămână din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Craiova către Israel, informează Agerpres.

Basilica Travel, organizează frecvent pelerinaje în Țara Sfântă. Perioada următoare disponibilă este 12 – 19 noiembrie 2019.

Programul complet și tarifele pelerinajului pot fi consultate pe site-ul Basilica Travel.

Puteţi descoperi mai multe imagini din cadrul pelerinajelor efectuate pe conturile oficiale de Facebook şi Instagram ale Agenţiei Basilica Travel.

Foto credit: Roadscholar.org

Comentarii Facebook


Știri recente