Noutăți în grila de programe TRINITAS TV

Urmăriți, în noua grilă de programe a TRINITAS TV, luni seara, de la ora 21.00, emisiunea „Credință și cultură azi”.

Redacția Știri vă oferă un nou program, SECVENȚE TRINITAS – un reportaj zilnic de 15 minute cu subiecte inspirate din viața socială și religioasă, aspecte practice legate de învățătura de credință sau de morala creștină. Programul poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 19.00 și 22.30 și, în reluare, a doua zi.

Astăzi, de la ora 19.00, urmăriți un reportaj despre asistența religioasă în teatrele de operații. De la 19.15, în cadrul noului program „Talent și efort”, urmăriți astăzi un interviu cu șahista Elisabeta Polihroniade. Emisiunea „Cuvânt pentru suflet” este difuzată de la ora 18.00. La ora 20.00, în cadrul emisiunii „Viața sănătoasă” de astăzi, puteți afla, de la specialiști, mai multe despre gripă. În seria de noutăți pe care TRINITAS TV le pregătește în această perioadă sunt și emisiunile „Enciclopedia creștină” (un mini-documentar despre aspecte inedite sau mai puțin cunoscute din istoria Bisericii, personalități, simboluri, etc) și „Cuvinte întelepte” (cuvinte de înțelepciune ale Sfinților Părinți și ale scriitorilor creștini).

Seria de „Mărturii și evocări” va fi dedicată în următoarea perioadă Părintelui Cleopa Ilie și Părintelui Constantin Galeriu. Programul poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 20.50. Filmul documentar, de asemenea, își păstrează locul în grila TRINITAS TV, sâmbătă și duminică de la ora 20.30.

Transmisiunea directă a Sfintei Liturghii de la Catedrala patriarhală va începe, ca de obicei, în fiecare zi la ora 9.00. Slujba de seară se va prelungi: transmisiunea directă a Vecerniei va fi continuată, în fiecare zi, de slujba Paraclisului.

Comentarii Facebook


Știri recente