Nouă interfață pentru site-ul Parohiei Ortodoxe Române Albacete din Spania

Parohia Ortodoxă Română din Albacete, Spania a prezentat săptămâna aceasta o nouă interfață a site-ului parohial albaceteortodox.es după cum ne-a mărturisit părintele paroh Sebastian Cătălin Hogea. Noul format este mult mai prietenos, încearcă să combine utilul cu plăcutul, clasicul cu modernul, și, de asemenea, va încerca să fie un prieten pentru fiecare dintre enoriașii parohiei, dar și pentru ceilalți cititori.

Văzută ca o formă concretă de relaționare a preotului cu enoriașii săi, dar și ca o fereastră spre lumea spirituală, pagina de internet a parohiei vine cu rubrici noi, atrăgătoare. Astfel, s-a creat un formular pentru înscrierea ca membru al parohiei Albacete, pentru a beneficia mai ușor de relaționarea cu biserica, cu preotul paroh.

Copii vor avea parte de o secțiune dedicată exclusiv lor, intitulată sugestiv albaceteortodoxJUNIOR. Acolo vor afla învățătura bisericii noastre explicată pe înțelesul lor, povestioare și jocuri sugestive, planșe de colorat, concursuri și multe alte lucruri interesante.

Pentru iubitorii de muzică bisericească secțiunea albaceteortodoxRADIO va fi o adevărată insulă de liniște și armonie a undelor.

Nu în ultimul rând, rubrica albaceteortodoxPROMO va aduce în prim plan secțiunea media a proiectelor implementate în Parohia Albacete din Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei.

Comentarii Facebook


Știri recente