Nou an școlar la Câmpulung Muscel

Luni dimineață, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar organizată la Seminarul Teologic ”Iustin Patriarhul” din Câmpulung Muscel. Slujba de Te Deum a fost oficiată în curtea Colegiului Național Pedagogic „Carol I”.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ziua de azi, pentru părinții care au născut pruncii, pentru pruncii minunați care vor învăța în această școală și pentru că Seminarul <i>Iustin Patriarhul</i> este împreună lucrător și se bucură cu acest colegiu superb”, a mărturisit Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.

Au participat oficialități din instituțiile administrative locale și centrale, profesorii și elevii liceului muscelean și reprezentanți ai Ministerului Educației și Cercetării.

Seminarul Teologic ”Iustin Patriarhul” funcționează în cadrul Colegiului Național Pedagogic ,,Carol I” din anul 1994.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…