Norvegia: Copiii familiei Nan s-au întors acasă

La evenimentul reîntregirii familiei Nan, prin revenirea acasă a copiilor preluați de Barnevernet ( Serviciul de Protecție a Copilului din Norvegia), Bianca-Mihaela și Dragoș-Dumitru, participă comunitatea românilor din Tromsø, care, alături de Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, s-au strâns în jurul celor doi părinți greu încercați, informează Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord.

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, familia Nan și românii din Tromsø au participat la Sfânta Liturghie oficiată de Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord la parohia ortodoxă română din localitate.

Experiența traumatică a despărțirii nedrepte a familiei Nan ne-a readus aminte, într-un mod dureros, de importanța existenței unor comunități unite și puternice în credință. Nădejdea noastră este ca românii din țările nordice și de pretutindeni să redescopere și să păstreze darul neprețuit al unității de neam și credință, darul împreună-pătimirii și al împărtășirii bucuriilor și biruințelor, se mai arată în comunicatul remis .

Comentarii Facebook


Știri recente