Noi lucrări la Catedrala Mântuirii Neamului

Pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se montează zilele acestea cofrajele pentru betonare. În paralel, sudorii lucrează la armătură.

„Pe lângă activitatea pe care o desfășoară fierarii betoniști în permanență aceștia trebuie corelați cu sudorii pentru a preîntâmpina un consum mare de oțel beton, la care jontările, adică suprapunerea barelor ar fi ajuns la 2 m și s-a convenit împreună cu proiectantul să se facă suduri ale barelor de Φ32 și a barelor de 20Φ la capetele acestor bare”, a precizat pentru TRINITAS TV Ing. Gabriel Năstase, responsabil tehnic execuție.

„Ne aflăm la baza actei M unde urmează să se execute mâine betonarea. Sudurile sunt finalizate și sunt suduri la o distanță de 26 cm, 3 straturi pe o parte, 3 pe o parte pe care le executăm cu aparate invertor care au curent continuu și pot executa suduri de calitate”, a menționat Mincu Pandelea, coordonatorul echipei de sudori.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente