Muzeul Memorial din Vălenii de Munte va găzdui un moment comemorativ dedicat lui Nicolae Iorga. Trinitas TV este partener al evenimentului

Muzeul Memorial ,,Nicolae Iorga” în parteneriat cu Trinitas TV, va organiza evenimentul intitulat  Medalionul Comemorativ ,,Nicolae Iorga – reper al istorie și culturii românești”. Acesta va avea loc, în data de 27 noiembrie 2017, la sediul instituție culturale din localitatea Vălenii de Munte.

În cadrul festivității va fi prezentat proiectul „Case Memoriale”, realizat de Trinitas TV, în parteneriat cu Institutul Cultural Român. Prin intermediul acestuia se dorește readucerea în atenția publicului a unor obiective de patrimoniu național și a importanței lor simbolice, anunță reprezentanți ai televiziunii Patriarhiei Române.

Primul film al seriei de documentare aduce în prim-plan Muzeul Memorial de la Vălenii de Munte, precum și personalitatea istoricului român, Nicolae Iorga. Documentarul va fi difuzat de Trinitas TV luni, 27 noiembrie, de la ora 20.25.

Foto credit: Trinitas TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…