Muzeul Aviației din Capitală a găzduit o nouă etapă a programului Rămâneți în școală!

Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au organizat sâmbătă o nouă etapă a programului Rămâneți în școală. Activitatea educativă a avut loc la Muzeul Aviației din București. La aceasta au participat 20 de elevi de la Centrul de zi George Călinescu.

Potrivit lui Dan Prună, participanții au primit din partea voluntarilor încălțăminte, îmbrăcăminte pentru sezonul rece, precum și dulciuri. De asemenea, aceștia au aflat informații despre ce presupune domeniul aviației.

Le-au fost prezentate noțiuni despre radiolocație, aviație și rachete. De asemenea, li s-au oferit informații cu privire la ce școli ar trebui să urmeze, ce studii ar trebui să aibă pentru a deveni ofițeri ai Aviației Române, a spus coordonatorul grupului de voluntari ai Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (CMN).

Evenimentul a fost organizat de voluntarii Paraclisului CMN cu sprijinul Forțelor Aeriene Române, al autorităților locale din Sectorul 5 și al sponsorilor OMV Petrom și Dacris.

În cadrul proiectului Rămâneți în școală! au fost selectaţi 30 de copii, din Glina – Ilfov, cu rezultate bune la învăţătură, dar cu o situație materială fragilă. Totodată, la activitate au mai fost prezenți alți 20 de elevi aflaţi în atenţia Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului Sector 5, precum şi 6 copii din Galaţi.

Foto credit: Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului

Comentarii Facebook


Știri recente