Muncitorii implicați în accidentul de pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului sunt în afara oricărui pericol

În legătură cu accidentul de muncă petrecut în ziua de 14 martie 2012 pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, Biroul de presă al Patriarhiei Române precizează:

În jurul orelor 10.30, armătura aferentă unei grinzi din radierul Catedralei a căzut și a prins sub ea patru muncitori ai Societății BOGART SRL.

Doi dintre muncitori au ieșit singuri de sub armătura căzută și au avut nevoie doar de îngrijiri medicale la fața locului din partea unui echipaj SMURD. Ceilalți doi muncitori au fost scoși imediat de sub armătură de către colegii de muncă și transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar în prezent sunt în afara oricărui pericol.

Precizăm faptul că în momentul producerii nefericitului eveniment, muncitorii purtau echipamentul obligatoriu de protecție, iar responsabilii cu protecția, securitatea și sănătatea muncii ai Patriarhiei Române și ai Societății BOGART SRL erau prezenți pe șantier.

Patriarhia Română se roagă pentru sănătatea muncitorilor implicați în acest accident și va continua să supravegheze constructorul în asigurarea standardelor de protecție a muncii, obligație care îi revine prin contractul de execuție a lucrărilor încheiat.

Comentarii Facebook


Știri recente