Moment artistic la Fundația Solidaritate și Speranță

Copii de la Centrul de zi „Sf. Marina” și de la Centrul „Mia Casa” – Inculeț din localitatea Bârnova, județul Iași, ce aparțin de Fundația „Solidaritate și Speranță” (FSS) a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, au pregătit pe 8 martie 2013 un program artistic dedicat Zilei Internaționale a Femeii, informează „Ziarul Lumina”.

Serbarea a avut loc la sediul fundației și a fost dedicată mamelor, angajatelor FSS și tuturor doamnelor și domnișoarelor care au sprijinit până în prezent activitățile copiilor (voluntari, sponsori, parteneri s.a.).

„Spectacolul oferit de micii artiști a cuprins poezii încărcate de emoție dedicate mamei, cântecele vesele de primăvară și urări de bine pentru toate persoanele prezente. La final, copiii au oferit doamnelor un mărțișor simbolic și au promis momente la fel de speciale și cu alte ocazii”, a relatat Mihaela Maxim, referent marketing în cadrul FSS. Centrul de zi „Sf. Marina” și Centrul „Mia Casa” – Inculeț sprijină peste 70 de copii nevoiași din comunitatea ieșeană și de pe raza comunei Bârnova, județul Iași. „Zilnic, acești copii primesc un prânz cald, educație adecvată vârstei și alte lucruri și obiecte necesare creșterii și dezvoltării lor armonioase. Grija pentru cei mici are scopul de a preveni abandonul școlar în rândul copiilor proveniți din medii sociale dezavantajate”, a amintit Mihaela Maxim.

Comentarii Facebook


Știri recente