Moment aniversar la Dorohoi

Momente de emoție și bucurie la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi, unde luni, 30 iunie 2014, a avut loc reîntâlnirea absolvenților promoției 1999-2004, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la finalizarea cursurilor.

După cum a declarat, potrivit mmb.ro, pr. prof. Crețu Vasile Ionuț, consilierul educativ al seminarului dorohoian, festivitatea a debutat cu Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, oficiată în paraclisul seminarului de către un sobor de preoți și diaconi, profesori și elevi deopotrivă, avându-l ca protos pe pr. prof. Constantin Muha, directorul instituției, cel care a fost de altfel și dirigintele acestei promoții. Sărbătoarea a continuat în Sala de festivități cu prezentarea unui film realizat din fotografii-amintiri din anii de seminar, care a stârnit emoții profunde în sufletele celor prezenți.

Foștii elevi și-au prezentat apoi realizările din cei 10 ani și planurile pentru viitor, apoi au mulțumit profesorilor care i-au format pentru a fi buni creștini și slujitori ai altarelor. La rândul lor, profesorii și-au amintit cu drag de cei care le-au fost elevi și care acum au revenit cu emoție în școala care i-a pregătit pentru viață. S-au depănat amintiri, peripeții și întâmplări din anii de seminar, și totodată s-au făcut planuri pentru revederile următoare.

Comentarii Facebook


Știri recente