Mobilier și dispozitive medicale oferite de voluntarii CMN pentru Spitalul Grigore Alexandrescu

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului contribuie prin diferite donații la modernizarea secției ORL a Spitalului Grigore Alexandrescu din București.

La finalul lunii trecute, în 28 februarie, cu ajutorul voluntarilor a fost înlocuit mobilierul din Sala de operații a secției ORL. Donația pentru mobilier a fost în valoare de 4.000 lei, ne-a declarat voluntarul Alina Scurtu Jiga.

Câteva zile mai târziu, în 2 martie, către Spitalul Grigore Alexandrescu au fost direcționate pense bipolare (instrumente chirurgicale utilizate pentru coagularea țesuturilor) care au costat 600 euro.

Tot pe parcursul acestei luni, voluntarii CMN vor dona instrumentar chirurgical import Germania și Elveția în valoare de 5000 euro.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru.

Foto credit: voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…