Moaștele Sfinților Ioachim și Ana au plecat de la Catedrala Patriarhală în Arhiepiscopia Dunării de Jos

Cinstitele moaște ale Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana au plecat duminică, 25 august 2013, la orele 16:00, de la Catedrala Patriarhală din București spre Arhiepiscopia Dunării de Jos. Ele au fost duse de către o delegație cipriotă, condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Isaia, Mitropolitul de Tamassos și Orinis.

Moaștele Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana s-au aflat spre închinare la Catedrala Patriarhală de vineri, 23 august, până astăzi, 25 august. Sfintele moaște au fost aduse din Cipru în România cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la invitația Înaltpreasfințitului Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, vineri, 23 august.

Pe durata șederii lor la Catedrala Patriarhală din București mii de credincioși au avut prilejul de a se închina și de a adresa rugăciuni Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sf. Dimitrie cel Nou la Catedrala Mitropolitană din București: PS Paisie Sinaitul explică ce munți mută credința

„Expresia mută munții atribuită credinței nu trebuie neapărat înțeleasă în sensul strict al cuvântului”, a spus Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul duminică, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Spiridon” – Nou din București. Liturghia în acest sfânt lăcaș…