Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul, aduse din Grecia la Cluj de sărbătoarea Sfintei Elisabeta

Clujenii vor putea aduce cinstire, la sfârșitul acestei săptămâni, unui fragment din moaştele Sfântului Ioan Botezătorul, informează Radio Renaşterea. Sfintele moaşte vor fi aduse din Grecia vineri, 22 aprilie 2016, în jurul orei 17:00, la Mănăstirea Sfânta Elisabeta din Cluj, cu prilejul hramului sărbătorit în acest an chiar în Duminica Floriilor.

Delegația din Grecia, de la Schitul Prodromul din Muntele Athos, va fi întâmpinată vineri după-masa de obștea mănăstirii, împreună cu credincioșii clujeni care vor veni la mănăstirea clujeană pentru a participa la slujbele dedicate hramului.

Sfintele slujbe vor începe sâmbătă seara, la așezământul monahal de pe strada Arțarului, cu Slujba Privegherii în cinstea Sfintei Cuvioase Elisabeta, a precizat părintele duhovnic Ierom. Natanael Zanfirache.

Racla sfintele moaște rămâne la Cluj până duminică după-masă.

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…