Moaștele Sfântului Ierarh Nectarie la Parohia Afumați 2. Racla a fost adusă de la Catedrala Patriarhală

Credincioșii parohiei ilfovene Afumați 2 au avut ocazia, în perioada 6-8 octombrie 2017, să se închine moaștelor Sfântului Ierarh Nectarie. Racla a fost adusă de la Catedrala Patriarhală din București, informează părintele Cornel Enache, reporter Radio Trinitas.

Punctul central al evenimentului l-a constituit Sfânta Liturghie care a fost oficiată, în data de 8 octombrie 2017, de părintele Cristian Mihai Burcea, Protopopul Protopopiatului Ilfov Nord, împreună cu un sobor de preoți.

În cuvântul rostit cu acest prilej, părintele protopop a evidențiat faptul că prezența moaștelor Sfântului Nectarie la parohia ilfoveană reprezintă un moment de bucurie pentru credincioșii din localitate și împrejurimi.

La rândul său, părintele paroh Florin Ionică și-a exprimat bucuria pentru aducerea pentru prima dată a unor sfinte moaște în parohia sa, dar și pentru prezența numeroasă a credincioșilor la pelerinaj și la Sfânta Liturghie.

Moaștele Sfântului Ierarh Nectarie au fost prezente în lăcașul de cult până ce ultimul pelerin s-a închinat cinstitului odor.

Comentarii Facebook


Știri recente