Mitropolitul Serafim a fost premiat la Gala „100 pentru Centenar”

Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, a fost premiat marți, 30 octombrie, la Ambasada României de la Berlin în cadrul Galei „100 pentru Centenar”.

La acest eveniment au participat Ambasadorul Emil Hurezeanu și doamna Natalia Intotero, ministru al românilor de pretutindeni, precum și alte oficialități române.

Înaltpreasfinția Sa a primit, alături de alte zece personalități românești din Germania, premiul galei, în semn de apreciere pentru contribuţia la promovarea valorilor şi identităţii româneşti.

Evenimentul a fost organizat de Ambasadorul României în Germania, Domnul Emil Hurezeanu, Ambasada României din Berlin și Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

În cadrul aceleiaşi ceremonii, Părintele Protosinghel Clement Lodroman a primit Diploma de Excelență din partea Ambasadei pentru activitatea depusă în slujba comunității româneşti din Berlin.

A doua zi, în 31 octombrie, Mitropolitul Serafim a participat împreună cu Ambasadorul Emil Hurezeanu și ministrul Natalia Intotero la întâlnirea medicilor români din nordul Germaniei din cadrul „Clubului Academic Român” desfășurată la Ambasada României din Berlin.

Foto credit: Mitropolia Germaniei

Comentarii Facebook


Știri recente