Mitropolitul Nifon a primit Diploma de Excelență a Consiliului Județean Dâmbovița

Mitropolitul Nifon a primit joi „Diploma de Excelență” la Gala de Excelență organizată de Consiliul Județean Dâmbovița în Sala „Independența” din Târgoviște.

Distincția a fost acordată „în semn de apreciere și profundă recunoștință pentru contribuția avută la dezvoltarea județului Dâmbovița, precum și pentru perseverența și excelența de care ați dat dovadă în întreaga dumneavoastră activitate”, a explicat Corneliu Ştefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Mitropolitul Nifon a mulţumit pentru distincţie şi a apreciat faptul că „acest eveniment reprezintă și o invitație, pentru cât mai mulți, de a contribui la cunoașterea, promovarea și aprecierea județului nostru, mai ales prin performanța în domeniile lor de activitate”.

La eveniment au luat parte parlamentari, conducerea județului Dâmbovița, conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște, conducerea Universității „Valahia”, consilieri județeni și locali, foștii președinți ai Consiliului Județean Dâmbovița, precum și personalități ale vieții publice.

Foto credit: Arhiepiscopia Târgoviştei

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente