Mitropolitul Nicolae despre atacul din Santa Fe: Este cu totul de neînțeles faptul că aceste tragedii se repetă în SUA

30_PF_Daniel_Liturghie_CP_Intronizare_IPS_Nicolae_al_Americii (37)

Zece persoane și-au pierdut viața și alte zece au fost rănite vineri într-un atac armat la Liceul din Santa Fe, Texas. Mitropolitul Ortodox Român al celor două Americi a transmis un mesaj prin care își exprimă solidaritatea față de familiile victimelor.

Mitropolitul Nicolae s-a rugat pentru sufletele celor care au trecut la Domnul și a spus că este cu totul de neînțeles faptul că aceste tragedii se repetă în SUA, iar copii și tineri nevinovați sunt victime:

„Preoții şi credincioşii Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi exprimă solidaritate cu familiile victimelor tragicului eveniment din Santa Fe, Texas.

Este cu totul de neînțeles cum aceste tragedii se repetă în SUA, cum victime sunt copii și tineri nevinovați.

Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor care au trecut la Domnul în acest mod tragic și pentru familiile lor încercate prin această tragedie.

În aceste momente se cuvine să Îl rugăm pe Hristos Domnul Cel ce s-a înălțat la cer să ne lumineze cu lumina Sa dumnezeiască, să trimită pace și alinare în sufletele celor ce au suferit, să aducă liniște celor tulburați și îndepărtați de harul Său!”

† Mitropolit Nicolae

Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi

Foto credit: Arhiva Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente