Mitropolitul Ioan la înmormântarea poliţistului ucis: Să-i fie dusă celui care l-a împușcat o fotografie de la înmormântare

Mitropolitul Ioan al Banatului, împreună cu aproximativ o mie de persoane, l-a condus pe ultimul drum, joi, la Recaş, pe poliţistul Cristian Amariei ucis în misiune.

Potrivit Opinia Timișoarei, Mitropolitul Banatului nu și-a putut stăpâni lacrimile la acest moment trist.

Avându-l alături pe unul dintre copiii polițistului, Mitropolitul i-a rugat pe colegii poliţistului „să-i ducă celui care l-a împușcat o fotografie de la înmormântare pentru ca acesta să vadă că nu a ucis doar un om, ci a rănit sute, chiar mii de oameni”.

Ulterior, ierarhul i-a dăruit fiului poliţistului o icoană a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus, asigurându-l pe copil că nu rămâne niciodată singur.

Învelit în tricolor, Cristian Amariei a fost purtat pe brațe de colegii săi care au oficiat o ceremonie militară în memoria sa.

Polițistul Cristian Amariei de la Postul de Poliție Recaș, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcat mortal în misiune, în 2 iunie, de un bărbat din orașul Lugoj care fusese dat în urmărire internațională pentru tâlhărie.

Foto credit: Opinia Timişoarei

Comentarii Facebook


Știri recente