Mitropolitul Clujului: Pocăința este întoarcerea cu lacrimi și cu părere de rău de la păcat la virtute

IPS Andrei Mitropolia Clujului

Credincioșii parohiei Vânători din protopopiatul Huedin au participat duminică, 8 ianuarie 2017, la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, notează site-ul Radio Renașterea.

În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa le-a vorbit credincioșilor despre pocăință.

Pocăința e o lucrare mare și cel ce reușește să o facă cu siguranță ajunge în Împărăția Cerurilor. Sfântul Ioan Damaschinul, care era preocupat și el de pocăință îi dă o definiție foarte limpede, zice el că pocăința este întoarcerea cu lacrimi și cu părere de rău de la păcat la virtute și de la diavol la Dumnezeu, a spus Mitropolitul Clujului.

La finalul slujbei, Înaltpreasfințitul Părinte  Andrei a binecuvântat noua casă parohială construită cu spirjinul autorităților comunei Ciucea.

Cu acest prilej, ierarhul le-a mulțumit tuturor celor implicați în această lucrare, în special primarului comunei căruia i-a oferit ca distincție Ordinul Sfinților Martiri Năsăudeni. Tot în încheierea manifestărilor, Înaltpreasfințitul Andrei a sfințit și o troiță din lemn ridicată în curtea casei parohiale.

Comentarii Facebook


Știri recente