Mitropolitul Clujului alături de copii aflaţi în nevoie

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, i-a vizitat marţi, 26 aprilie 2016, pe copiii de la Preventoriul TBC din Ilișua, Bistriţa Năsăud şi pe micuţii din cadrul Centrului de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului”, Cluj Napoca. După ce i-a binecuvântat și le-a adresat câteva cuvinte de îmbărbătare, Mitropolitul Clujului le-a oferit tuturor mici daruri, informează Radio Renaşterea. Ierarhul a fost însoțit de la Centrul Eparhial de consilierul de misiune și protocol, Arhidiaconul Claudiu Grama și consilierul misionar-social Liciniu Câmpean.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a fost întâmpinat la Preventoriul din Ilișua de directorul centrului și personalul ce lucrează aici, precum și de zecile de copii care își găsesc sprijin și alinare în suferința lor. Micuții s-au pregătit pentru acest moment cu un scurt program de cântări religioase, după cum a declarat pentru radio Renașterea părintele protopop de Beclean Doru Zinveliu.

Și cei 10 copii aflați în grija Centrului de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului” au fost vizitați astăzi de Mitropolitul Clujului. Ierarhul a adus copilașilor mici daruri și s-a interesat de desfășurarea acestui proiect, a declarat pentru radio Renașterea coordonatorul proiectului, Ancuța Frantz.

***

Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului” din Cluj-Napoca are în desfășurare o campanie filantropică, ce își propune să adune fonduri pentru ca micuții să poată merge la grădiniță. Cei care doresc să ajute acești copii o pot face prin donații, în schimbul cărora vor primi în dar mici decorațiuni de Paști. Produsele realizate de angajații centrului și de mamele copilașilor se găsesc la Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului”,  aflat pe Str. Ovidiu nr. 27.01

 

Comentarii Facebook


Știri recente