Mitropolitul Basarabiei i-a binecuvântat pe tinerii participanţi la Tabăra „Apă din Piatră”

IPS Petru - Tabără

A nu vedea Pronia Divină în vremurile de restriște sau de împlinire înseamnă să vezi mai puțin chiar decât orbii vindecați de Hristos, le-a spus duminica aceasta Mitropolitul Basarabiei păstoriţilor săi din parohia „Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”, din Orhei.

Omilia a fost adresată de Părintele Mitropolit Petru cu prilejul slujirii Sfintei Liturghii în biserica parohiei din Orhei.

La slujbă, pe lângă credincioşi, au participat 100 de tineri din Basarabia, România și Ucraina, care, primind binecuvântare arhierească, vor participa pe durata a cinci zile, la Tabăra de Spiritualitate Ortodoxă „Apă din Piatră”, organizată la cea de-a V-a ediție de către parohie.

Vorbindu-le despre lumina duhovnicească a ochilor lăuntrici, Înaltpreasfinţitul Părinte Petru a accentuat importanța educației sănătoase a tinerilor, ce vor deveni în ziua de mâine sprijin pentru părinții lor, dar și păstrătorii credinței noastre strămoșești – Ortodoxia.

După Liturghie, Mitropolitul Basarabiei a vizitat Tabăra „Miorița”, din satul Ivancea, Orhei, unde tinerii vor urma să petreacă, cu folos duhovnicesc, următoarele zile.

 

Comentarii Facebook


Știri recente