Mitropolitul Banatului a primit la Arad distincția de excelență „Investește în resursa umană”

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a primit vineri distincția de excelență „Investește în resursa umană”. Ierarhul a fost distins în cadrul Conferinței internaționale ,,Siguranţa publică şi nevoia de capital social ridicat” desfășurată la Arad.

IPS Ioan a primit distincția „în semn de apreciere pentru contribuţia adusă la dezvoltarea capitalului social uman”, informează Arhiepiscopia Aradului.

La eveniment au participat Arhiepiscopul Timotei al Aradului, Episcopul vicar Emilian Crișanul al Arhiepiscopiei Aradului, și oameni de cultură din țară și străinătate.

Iustin Cionca a oferit distincția în numele Consiliului Județean Arad și al Asociației „Centrul de Cercetare în Drept Sara”, în semn de apreciere pentru întreaga activitate a Înaltpreasfințitului Părinte Ioan și mai ales pentru „proiectele sociale desfășurate de Mitropolia Banatului, care transformă viețile semenilor noștri în fiecare zi”.

La final, ierarhul a adresat un mesaj de mulțumire Consiliului Județean Arad și Asociației „Centrul de Cercetare în Drept SARA” dar și participanților.

Foto credit: Consiliul Județean Arad

Comentarii Facebook


Știri recente