Mitropolitul Andrei se arată îngrijorat: Păcatul a devenit un mod de viaţă, nu mai deranjează

La hramul Mănăstirii Pantocrator de la Beclean Mitropolitul Andrei al Clujului a atras atenţia joi că „păcatul a devenit un mod de viaţă, nu mai deranjează”. 

Pornind de la învăţătura Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul, ocrotitorul aşezământului monahal, Mitropolitul a vorbit despre lupta cu păcatul pe care trebuie să o ducă fiecare creştin.

„Odinioară erau lucruri de care oamenilor le era ruşine, acum nu le mai e ruşine. Părintele Paisie Aghioritul ne învaţă că trebuie să ne luptăm cu păcatul care a devenit modă în contemporaneitate”, a spus Înaltpreasfinţia Sa.

După Sfânta Liturghie, Părintele Mitropolit a vizitat șantierul mănăstirii și a citit o rugăciune de binecuvântare pentru lucrările de construcție ale ansamblului monahal, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Mănăstirea Pantocrator, cu hramul Sfântul  Paisie Aghioritul, a fost înființată în data de 1 iunie 2017, fiind  situată în cartierul Valea Viilor din orașul Beclean și se află pe locul unei vechi clopotnițe.

Foto Credit: Mitropolia Clujului

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Nepotul duhovnicului Serafim Man a fost hirotonit preot

În cadrul Sfintei Liturghii oficiate la Mănăstirea Rohia, Preasfințitul Părinte Iustin l-a hirotonit preot misionar pe diaconul Ioan Man, nepotul vrednicului de pomenire, Arhimandritul Serafim Man, fostul stareț și duhovnic al așezământului monahal. Împreună cu…