Mitropolitul Andrei se arată îngrijorat: Păcatul a devenit un mod de viaţă, nu mai deranjează

La hramul Mănăstirii Pantocrator de la Beclean Mitropolitul Andrei al Clujului a atras atenţia joi că „păcatul a devenit un mod de viaţă, nu mai deranjează”. 

Pornind de la învăţătura Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul, ocrotitorul aşezământului monahal, Mitropolitul a vorbit despre lupta cu păcatul pe care trebuie să o ducă fiecare creştin.

„Odinioară erau lucruri de care oamenilor le era ruşine, acum nu le mai e ruşine. Părintele Paisie Aghioritul ne învaţă că trebuie să ne luptăm cu păcatul care a devenit modă în contemporaneitate”, a spus Înaltpreasfinţia Sa.

După Sfânta Liturghie, Părintele Mitropolit a vizitat șantierul mănăstirii și a citit o rugăciune de binecuvântare pentru lucrările de construcție ale ansamblului monahal, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Mănăstirea Pantocrator, cu hramul Sfântul  Paisie Aghioritul, a fost înființată în data de 1 iunie 2017, fiind  situată în cartierul Valea Viilor din orașul Beclean și se află pe locul unei vechi clopotnițe.

Foto Credit: Mitropolia Clujului

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

6 sate în care să-ți petreci Crăciunul

Tradiții, peisaje unice și mănăstiri monument istoric, toate acestea reprezintă doar câteva din motivele pentru care ar trebui ca sărbătorile de iarnă să fie petrecute în vatra satului. Pentru a omagia toate aceste elemente definitorii…