Mitropolitul Andrei i-a premiat pe olimpicii clujeni la Religie

Mitropolitul Andrei i-a premiat duminică pe cei 34 de elevi olimpici din județul Cluj care au obținut rezultate foarte bune la faza județeană și națională a Olimpiadei de Religie, la Olimpiada interdisciplinară limba și literatura română și religie „Cultură și spiritualitate românească”, dar și la Olimpiada Națională a Seminariilor și Liceelor Teologice Ortodoxe.

Evenimentul a avut loc seara, după Vecernie şi programul catehetic al Înaltpreasfinţitului Părinte Andrei, la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

Ierarhul i-a felicitat pe olimpici și pe profesorii lor coordonatori şi le-a adresat câteva îndemnuri duhovnicești.

Elevii şi profesorii au primit din partea Înaltpreasfinţiei Sale o diplomă de apreciere și o carte de rugăciuni. De asemenea, elevii olimpici au primit şi premii în bani.

„A devenit deja o tradiție ca Arhiepiscopia Clujului să îi gratuleze în mod festiv pe elevii merituoși, din cadrul eparhiei, care au avut rezultate de excepţie la învăţătură, atât ca o formă de recunoaştere a performanţelor lor, cât și pentru a sublinia grija Bisericii pentru soarta tinerilor și pentru educaţia viitoarelor generaţii”, se precizează pe site-ul Mitropoliei Clujului.

Foto credit: Mitropolia Clujului

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente