Mitropolia Moldovei și Bucovinei recrutează tineri voluntari pentru Tabăra „Floare de colț” de la Durău

A început recrutarea de voluntari pentru taberele de vară „Floare de colț” de la Durău, organizate de Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Voluntarii vor lucra cu copii între 9 și 17 ani, având totodată ocazia de a se dezvolta și a-și face noi prieteni într-un loc frumos.

Tinerii vor beneficia de formări speciale și apoi vor lucra ca animatori, salvamari, fotografi sau instructori de escaladă, anunță organizatorii pe pagina de Facebook a taberei.

În perioada iunie-septembrie 2020, participanții la tabere vor explora Parcul Național Ceahlău, se vor plimba cu caiacul pe Lacul Izvorul Muntelui și vor face diverse activități care îmbină distracția cu dezvoltarea abilităților de viață.

Va fi o bună ocazie de dezvoltare personală și pentru voluntari, care vor lega noi prietenii, vor învăța să lucreze în echipă și își vor exersa discernământul și responsabilitatea sub atenta supraveghere a coordonatorilor.

Preoții, rugăciunile de dimineață și de seară și Sfânta Liturghie vor desăvârși misiunea taberei de a le oferi copiilor și tinerilor o experiență vie a relației cu Dumnezeu și cu semenii, în spiritul credinței ortodoxe, explică organizatorii.

Fiecare voluntar va sta la Durău minimum trei săptămâni consecutive și va coordona câte o grupă de 10 participanți la tabără. Înscrierile se fac online, pe site-ul Taberei „Floare de colț”.

Foto credit: Facebook / Tabăra Floare de Colț

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…