Mitropolia Banatului a donat echipament de protecție Spitalului de Psihiatrie din Gătaia

La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Mitropolia Banatului a donat marți echipament de protecție Spitalului de Psihiatrie din Gătaia.

Donația a fost făcută prin reprezentanții Fundației Filantropia a Arhiepiscopiei Timișoarei, care au dus la spital 250 de combinezoane, 1.000 de bonete, 300 de ochelari profesionali, măști medicale și alte materiale igienico-sanitare.

Spitalul de Psihiatrie Gătaia furnizează servicii medicale preventive, curative şi de recuperare de psihiatrie generală. Instituția oferă servicii pentru locuitorii din judeţul Timiş, Caraș Severin, Arad și Hunedoara.

Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Timișoarei și Fundația Filantropia Timișoara au donat sau au intermediat donații de echipament medical și de protecție pe tot parcursul stării de urgență impusă de pandemia de coronavirus.

În perioada respectivă, prin implicarea directă a Mitropolitului Ioan, 15 de tone de alimente au ajuns la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Penitenciarul din Timișoara, Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia și alte instituții medicale și sociale.

Foto credit: Mitropolia Banatului

Comentarii Facebook


Știri recente

„Umblați ca fii ai luminii!”

Cu ocazia aniversării a 16 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel, Episcopul vicar patriarhal Paisie Sinaitul semnează un editorial despre „vocația de luminător” a Preafericirii Sale. „Umblați ca fii ai luminii!” (Efeseni 5, 8) Taina…