Mini-tabără organizată de către Parohia Mădulari din Protopopiatul Drăgășani

În perioada 28-30 august 2013, Parohia Mădulari din Protopopiatul Drăgășani, în parteneriat cu Asociația Comunitară „Beica” din Mădulari și cu Primăria Mădulari, a organizat o mini-tabăra cu pelerinaj pentru copiii din parohie angrenați în cadrul proiectului „Hristos împărtășit copiilor” la care s-au adăugat și membrii ansamblului de dansuri populare „Strugurel de Mădulari”, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Râmnicului.

„În această perioadă copiii au vizitat Mănăstirea Stânișoara, Mănăstirea Cozia, Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, Muzeul de Istorie și Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea, precum și un ștrand termal din stațiunea Călimănești. Au avut astfel ocazia să-și îmbogățească atât cunoștințele de istorie cât și pe cele religioase datorită vizitelor făcute, dar și datorită catehezelor susținute de părintele paroh în cele trei zile de ședere în mini-tabără. Sperăm ca pe viitor să fie mai mult sprijinite astfel de proiecte de către persoanele abilitate, pentru că acești copii reprezintă viitorul nostru al tuturor și ar trebui să ne gândim mai mult la viitor”, a spus Pr. Ionuț Sichigea, parohul Bisericii „Sfântul Dimitrie” din Mădulari.

Pe perioada șederii la Râmnicu Vâlcea, copiii au fost coordonați de Pr. Sichigea Ionuț, de doamna profesoara Anca Sichigea și de domnul Sorin Nica și s-au putut folosi în permanență de microbuzul școlar pus la dispoziție de Primăria comunei Mădulari.

Comentarii Facebook


Știri recente