Mii de elevi din Iaşi sprijină familii din Moldova pentru o viaţă mai bună

În perioada 10 – 21 decembrie 2018, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoară a treia ediție a campaniei Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune, proiect social-misionar desfășurat în parteneriat cu 22 de instituții de învățământ din Iași în beneficiul a 147 de familii cu peste 7 copii din județele Iași, Botoșani și Neamț.

Campania constă într-o competiție de fapte bune organizată între clasele din fiecare instituție de invățământ. Clasele care vor dona cele mai multe kilograme de alimente neperisabile vor primi pizza din partea organizatorilor.

În acest proiect sunt angrenaţi peste 7000 de elevi dornici să ajute pe cei aflați în nevoie.

Elevii participanți vor fi implicați în perioada 18 – 21 decembrie și în realizarea pachetelor umanitare și în distribuirea lor către familiile nevoiașe.

Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian este un proiect al Departamentului Pro Vita prin care sunt susținute și promovate 147 familii cu peste 7 copii din Arhiepiscopia Iașilor.

Principalele forme de ajutor oferite sunt: burse de studii lunare pentru copiii care au rezultate bune la învățătură și sunt dornici să-și continue parcursul educațional, organizarea Întâlnirilor de Vară, pachete umanitare oferite cu ocazia Nașterii și Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ajutor medical și sprijin în funcție de necesitățile urgente ale fiecărei familii.

Foto Credit: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente