Mii de credincioși s-au închinat la moaștele Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana

Mii de credincioși s-au închinat până la această oră la moaștele Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana așezate spre închinare la Catedrala Patriarhală.

Cinstitele moaște au fost aduse în țara noastră de o delegație din Cipru, ieri, 23 august 2013, când au fost primite de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, împreună cu soborul de slujitori ai Catedralei Patriarhale.

Despre rămânerea sfintelor moaște în București a oferit mai multe detalii pentru Radio TRINITAS Părintele Arhimandrit Timotei Aioanei, Mare Ecleziarh al Catedralei Patriarhale: „Momente de rugăciune și de bucuria astăzi în Catedrala Patriarhală unde se află așezate spre venerare moaștele Sfinților, Drepților, Dumnezeieștilor Părinți Ioachim și Ana aduse din Biserica Apostolică a Ciprului pentru câteva zile în România. Până mâine după săvârșirea Sfintei Liturghii credincioșii din București și din alte locuri au posibilitatea să cinstească aceste sfinte moaște, să ceară rugăciunile și ajutorul Sfinților Drepților Părinți Ioachim și Ana, ocrotitori ai familiei, ai copiilor și rugători pentru cei care doresc să aibă prunci și pentru cei care doresc să îi crească și să-i educe în frică de Dumnezeu”.

Cinstitele moaște ale Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana au fost aduse în România cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la invitația Înaltpreasfințitului Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Comentarii Facebook


Știri recente