Mihai Neșu propune în prima sa carte „100 pastile duhovnicești” pentru detoxifierea sufletului

Fostul fotbalist Mihai Neșu lansează miercuri, 22 mai 2019, ora 16:00, în cadrul Bibliotecii Județene din Oradea prima sa carte intitulată „Complex Natural pentru detoxofierea sufletului- Culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinți”.

Cartea apare la Editura „Episcop Nicolae Popovici” a Episcopiei Oradiei cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, care semnează și un Cuvânt înainte intitulat „Rețetar duhovnicesc”.

Lucrarea continuă cu „100 de pastile duhovnicești” culese de Mihai Neșu, „pastile” care l-au întărit pe fostul fotbalist în momentele dificile din perioada paraliziei, suferință cu care se confruntă de 8 ani. Culegerea cuprinde citate din scrierile unor Sfinți Părinți ortodocși precum Efrem Filotheitul, Sfântul Paisie Aghiorâtul, Sfântul Serafim de Virița, Părintele Tadei, Sfântul Nicolae Velimirovici.

Cartea va putea fi achiziționată la prețul de 29 lei. Profitul obținut în urma vânzării va fi donat integral Fundației Mihai Neșu, care a înființat în anul 2015 Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie” în Oradea, unde 130 copii fac terapii constant, în regim caritabil.


Cărțile vor fi disponibile în curând online, pe site-ul Fundației Mihai Neșu, la magazinul Diecezana al Episcopiei Ortodoxe din Oradea, la Magazinul Mânăstirii Sfânta Cruce din Oradea și în alte locații care vor fi anunțate pe parcurs.

Detalii despre înscrierea și participarea la evenimentul de lansare al cărții puteți afla pe site-ul oficial al Episcopiei Oradiei.

Citește și: Orice întâlnire cu Mihai Neșu este o lecție de viață – PS Sofronie

Foto credit: Episcopia Oradiei

Comentarii Facebook


Știri recente