Mihai Eminescu omagiat la Slobozia

În contextul comemorării marelui poet Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc pe 15 ianuarie 2014, 164 de ani, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Slobozia, a organizat cu sprijinul Bibliotecii Județene „Ștefan Bănulescu”, o seamă de manifestări la care au participat preoți, cadre didactice, copii și părinți.

În după amiaza zilei, PC Protopop Dumitru Drăghici împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și județene a fost alături de elevii și profesorii Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Slobozia, cărora le-a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Evenimentele se înscriu în seria manifestărilor culturale organizate de Protopopiatul Slobozia, prilejuite de cinstirea la data de 15 ianuarie a Zilei Culturii Naționale, potrivit sf-esc.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…