Mihai Eminescu omagiat la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Vișina

Liceul Teoretic Mihai Viteazul din localitatea Vișina, județul Dâmbovița, a găzduit luni, 16 ianuarie 2017, activitatea interdisciplinară intitulată Omagiu adus Luceafărului poeziei românești, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

În cadrul manifestării dedicate Zilei Culturii Naționale, părintele Cătălin Ciobanu a prezentat referatul Poezii de inspirație religioasă în lirica Luceafărului.

Elevii care au participat la eveniment au recitat poezii din opera eminesciană și au dezbătut idei legate de tema evenimentului.

La activitate au participat părintele Cătălin Ciobanu de la Parohia Vișina II, părinții Ioan Matei și Marian Nicolae de la Parohia Vișina I, părintele Ion Ungureanu de la Parohia Broșteni și Maria Roșu, profesor de Religie.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

PF Anastasie premiat pentru contribuţia la conviețuirea pașnică a comunităților cu tradiţii culturale şi religioase diferite

Preafericitul Părinte Anastasie, Arhiepiscopul Albaniei, a primit săptămâna trecută premiul internaţional Klaus Hemmerle pentru contribuția la apropierea și conviețuirea pașnică a comunităților cu tradiţii culturale şi religioase diferite.   Ceremonia a avut loc în Catedrala…