„Micul Biciclist Creștin” la Baia Mare

La Sărbătoarea Sfintei Treimi, 20 iunie 2016, Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare găzduiește un eveniment pentru copilași intitulat Micul Biciclist Creștin, aflat la ediția a III-a, după cum ne-a precizat Pr. Gavril Vasile Băban, Președinte A.T.O.C.E.M. (Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene).

Evenimentul începe la ora 14:00 și este organizat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, de către voluntarii și colaboratorii A.T.O.C.E.M.

Manifestarea se desfăşoară în curtea catedralei și se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos.

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe tabelele care se găsesc la pangarul (magazinul) Catedralei episcopale Sfânta Treime, pe adresa de mail [email protected] sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983, până sâmbătă, 18 iunie 2016.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de clipe frumoase şi vor avea parte şi de surprize plăcute din partea organizatorilor și a invitaților.

Comentarii Facebook


Știri recente