Membrii ATOR Iași au fost premiați la Gala Națională a Voluntarilor

ProiectulTabăra din Pridvorul satului” desfășurat de Asociația Tinerilor Ortodocși Români (ATOR) Iași a fost premiat joi, 20 decembrie 2018, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor.

„Tabăra din Pridvorul satului” a fost în competiție cu multe alte proiecte organizate de ONG-uri din întreaga țară, afișate pe site-ul Galei Voluntarilor.

Proiectul ATOR a câștigat la categoria tineret.

De asemenea, voluntarii ATOR au primit și premiul „Echipa de voluntari a anului” și „Coordonatorul de voluntari al anului”, care a fost atribuit lui Mihail Siminciuc.

Tabăra din Pridvorul satului

Proiectul „Tabăra din Pridvorul Satului – Împreună pentru Tineri!” s-a desfășurat pe durata a 3 și 4 zile și a avut ca beneficiari peste 3700 de tineri din 46 de sate din județele Iași, Neamț și Botoșani.

Desfășurat sub deviza „Nici un copil fără vacanță! Împreună pentru tineri!”, cu un buget de 15.000 Euro, proiectul a fost implementat cu ajutorul a 135 de voluntari organizați în 8 echipe.

Cele 46 de tabere au însumat peste 230 de ateliere de lucru, 92 campionate sportive, 40 de conferințe, 46 spectacole și focuri de tabără dar și peste 12920 de ore de voluntariat.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați la Gala din 20 decembrie 2018.

La cea de-a IX-a ediție a Galei Naționale a Voluntarilor vor fi prezenți peste 330 de reprezentanți ai societății civile, ai companiilor și ai instituțiilor publice.

Seara de gală își propune să celebreze oameni și inițiative care doresc să aducă schimbări cu impact în comunitate, prin intermediul voluntariatului.

Foto: ATOR Iași

Comentarii Facebook


Știri recente