Medicii unei secții a Spitalului din Leova, Basarabia, au cerut binecuvântarea lui Dumnezeu pentru ei și pacienții lor

Medicii de la Secția de Terapie Generală și Neurologie a Spitalului din Leova, Basarabia, au cerut binecuvântarea lui Dumnezeu asupra lucrării lor și a secției în care își desfășoară activitatea. Aceasta a fost sfințită marți de părintele protosinghel Casian Teoreanu, delegatul Preasfințitului Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud.

Slujba sfințirii a fost urmată de comemorarea celor care au trecut la Domnul în urma bolilor, inclusiv cei care au pierdut lupta cu virusul SARS-Cov-2.

Părintele protosinghel Casian Teoreanu i-a încurajat pe medici, evocând aspecte din viețile sfinților Nectarie din Eghina și Luca al Crimeii, care s-au jertfit pentru a salva oameni prin darul vindecării primit de la Dumnezeu.

El le-a oferit medicilor, din partea Părintelui Episcop Veniamin, 20 de viziere, 30 de măști reutilizabile, cărți de rugăciune și iconițe.

Șefa Secției, dr. Larisa Gonța, și-a exprimat speranța ca și colegii de la alte secții ale spitalului să ceară călăuzire de la Dumnezeu în ceea ce fac și ajutor de la El pentru pacienții lor.

Foto credit: Episcopia Basarabiei de Sud

Comentarii Facebook


Știri recente