Marșul pentru viață la Deva

„Marșul pentru viață” este un eveniment care se desfășoară anual, concomitent, în mai multe orașe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea Buna Vestire) și este organizat de asociații și societăți civile care compun mișcarea Pro Vita. În premieră anul acesta „Marșul pentru viață”, cel mai mare eveniment public pentru protejarea vieții în România, va avea loc și la Deva. Toți cei care doresc să participe la această manifestare sunt așteptați în data de 22 martie 2014 la ora 11 în Piața Unirii din municipiul Deva (în fața statuii lui Traian).

Traseul, potrivit Secretariatului Episcopiei Devei și Hunedoarei, este următorul: Piața Unirii – Biserica Ortodoxă Buna Vestire – Bulevardul Decebal – Spitalul Județean de Urgență Deva – Casa de Cultură.

Scopul acestui marș este afirmarea dreptului la viață pentru toate ființele umane începând cu momentul concepției și totodată susținerea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, temelia unei societăți solide și sănătoase.

În anul 2014 sunt așteptați la marș toți care cred că societatea noastră are nevoie de o cultură a adopției, la fel cum are nevoie de o cultură a vieții.

Adopția este o soluție atunci când cineva are un copil de care nu se poate ocupa și poate fi aleasă în locul avortului.

Comentarii Facebook


Știri recente