Marșul pentru viață: «Adopția – o alegere nobilă»

Sectorul Social-Misionar și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, împreună cu Fundația pentru copii „Sfântul Sava” din Buzău, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău și cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, organizează sâmbătă, 22 martie 2014, Marșul pentru viață cu tema Adopția – o alegere nobilă, după cum a declarat Pr. Romeo Ene, Inspector eparhial.

Toți cei care doresc să se implice în acest marș, care militează pentru apărarea vieții și luarea în considerare a adopției, cea mai nobilă soluție pentru copiii fără părinți, sunt așteptați în Parcul Crâng din municipiul Buzău, la bisericuța „Sf. Muceniță Filoteea”, începând cu ora 13.30, după cum ne-a transmis Dragoș Olteanu.

Traseul Marșului pentru viață este următorul: Parcul Crâng, Bdul Nicolae Bălcescu (oprire în dreptul bisericii „Sf. Spiridon”), bdul Unirii (oprire în fața bisericii „Sf. Mucenic Sava”), str. Obor, str. Ostrovului, Aleea Trandafirilor, str. Tudor Vladimirescu, Bdul Gării (oprire la Maternitatea Buzău), str. Plevnei, str. Libertății, str. Bistriței (oprire la biserica Banu), str. Ion Băieșu, str. Tudor Vladimirescu, Catedrala arhiepiscopală „Înălțarea Domnului” din Buzău și participare la slujba Vecerniei.

Comentarii Facebook


Știri recente