Marș pentru viață, în București

Sunt aici pentru a susține familia tradițională! Un copil este cea mai mare bucurie pe care ți-o poate oferi Dumnezeu! Suntem pro-adopție! Acestea sunt doar câteva dintre mărturiile participanților la Marșul pentru viață din București. Marșul a fost organizat sâmbătă după-amiază pe traseul Parcul Unirii – Bulevadrul Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului.

Marșul din acest an a avut tema „Adopția – o alegere nobilă”. În Capitală, evenimentul a reunit peste 1000 de participanți și a fost organizat de Asociația „Studenți pentru viață”, potrivit TRINITAS TV.

Marșul pentru viață este organizat de patru ani în România, de fiecare data în luna martie, în preajma sărbătorii Bunei Vestiri. Anul acesta a fost organizat în 39 de orașe.

Adopția este o soluție firească pentru ocrotirea copiilor născuți de mame aflate în dificultate, ale căror familii nu-și pot asuma responsabilitatea creșterii unui copil. Prin urmare, e o soluție concretă împotriva avortului. Spuneți NU avortului, Spuneți DA adopției!

Foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente