Manifestări pentru viață în Municipiul Oradea

În municipiul Oradea va avea loc sâmbătă Marșul pentru viață, precedat de o Adunare publică pentru susţinerea referendumului privind definirea căsătoriei şi a familiei în Constituţia României.

Marșul pentru viață se va desfăşura în 25 martie 2017 pe traseul Piaţa Unirii – Catedrala Învierea Domnului – Maternitate, începând cu ora 16:00, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

Tot în ziua Praznicului Bunei Vestiri, înainte de plecarea în Marșul pentru viață, va avea loc în Piața Unirii Adunarea publică pentru susţinerea familiei creștine tradiţionale.

Manifestarea este organizată de Coaliția pentru Familie cu scopul de a promova organizarea referendumului pentru modificarea Art. 48, Alin. 1 din Constituție, privitor la definiția familiei.

Cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, Marșul pentru viață, organizat la nivel național de Asociația Studenți pentru viață, alături de alte asociații și ONG-uri din România, se desfășoară în anul 2017 în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Mesajul Patriarhului Daniel la Simpozionul Național privind dialogul dintre teologie, filosofie și știință | Cluj

Mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la ediția a VII-a a Simpozionului Național interdisciplinar dedicat dialogului dintre teologie, filosofie și știință. Simpozionul are loc la Cluj-Napoca în perioada 17-20 octombrie. Tema evenimentului este…

Teologi şi oameni de ştiinţă vor discuta la Cluj-Napoca despre ordinea profundă a universului şi ideologiile relativiste actuale

Cluj-Napoca găzduieşte, în perioada 17‑20 octombrie 2019,  Simpozionul Național cu privire la dialogul dintre teologie, filosofie și știință. Întâlnirea interdisciplinară are tema: Ordinea fundamentală a universului și ideologiile relativiste actuale. Repere ale Tradiției iudeo‑creștine valorificate în…