Manifestare dedicată mărturiei ortodoxe la Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu

În sala de festivităţi a Liceului Teoretic Iancu C. Vissarion din oraşul Titu, cu prilejul Anului omagial al educaţiei tineretului ortodox, sub coordonarea părintelui Stan Nicolae Radu, profesor de religie în cadrul liceului, a avut loc miercuri, 13 aprilie 2016, manifestarea intitulată Ortodoxia, Tinerii şi Bucuria Mărturisirii în contemporaneitate în cadrul căreia au fost prezentate materiale video cu mărturii ale unor convertiţi la Ortodoxie.

În continuare, au avut loc dezbateri pe această temă la care au participat profesori şi elevi ai şcolii, după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

La eveniment au participat peste 200 de elevi şi profesori din oraşul Titu, precum şi un grup de studenţi de la Facultatea de Teologie şi Sţiinţele Educaţiei a Universităţii Valahia din Târgovişte, care a prezentat un mic concert pascal.

Astfel de evenimente se vor mai desfăşura pe viitor la Liceul Iancu C. Vissarion, având în vedere că tinerii şi-au manifestat dorinţa în acest sens.

Comentarii Facebook


Știri recente