Mănăstirea Peştera | Tabără pentru tineri merituoşi din Eparhia Târgoviştei

La Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei de la Mânăstirea Peștera, în perioada 24-26 iulie 2017, cincisprezece tineri din eparhie au beneficiat de o tabără de vară, informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei.

Tabăra le-a fost facilitată în urma rezultatelor deosebite obținute la Concursul Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii, organizat în Patriarhia Română cu ocazia Anului omagial al sfintelor icoane, al iconarilor și al pictorilor bisericești.

Activitățile recreative au fost coordonate de Pr. prof. Denis Lupoiu și au avut ca obiectiv general formarea tinerilor în acord cu valorile autentice ale Bisericii.

Programul, axat pe o comunicare liberă și o atmosferă destinsă, a inclus: momente de rugăciune, jocuri și concursuri, drumeții montane, vizitarea Mânăstirii cu hramul Înălțarea Domnului – Cota 1000, a Peșterii Ialomiței și a zonei turistice din jurul lacului Bolboci.

Seria de tabere de vară pentru tineret organizate de Arhiepiscopia Târgoviștei la Mânăstirea Peștera va continua cu cea oferită elevilor care au obținut primele locuri la Olimpiada Națională de Religie și la Concursul Interdisciplinar Cultură și spiritualitate românească.

Comentarii Facebook


Știri recente