Mănăstirea Dobrești și-a prăznuit ocrotitorul spiritual

Mănăstirea Dobrești, ctitoria Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și-a sărbătorit miercuri, 20 iulie 2016,  ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Proroc Ilie.

2Cu acest prilej, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, împreună cu mai mulți preoți din Protopopiatul Lugoj, informează Răzvan Fibişan de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Timişoarei.

La Mănăstirea Dobrești, atât noi clericii, cât și credinciosii am putut să ne împărtășim din darul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel făcut locului acestuia în care s-a născut și, implicit, Arhiepiscopiei Timișoarei, prin înființarea și ridicarea acestei vetre monahale. Tuturor credincioşilor transmitem binecuvântare din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și din partea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioan care astăzi a fost în rugăciune alături de noi, slujind la Altarul Mănăstirii Izvorul Miron Româneşti, ocrotită tot de Sfântul Ilie!, a menționat Preasfințitul Părinte Paisie Lugojanul.

După Sfânta Liturghie, Preasfinția Sa a oficiat slujba de pomenire pentru Alexie și Stela, părinții Preafericitului Părinte Daniel.

11-16-sf_evanghelist_matei

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente