Mai sunt câteva zile până la cea mai mare acțiune civică de curățare a deşeurilor: Ziua de Curăţenie Naţională

Ne mai despart câteva zile de cea mai mare acţiune civică de curățare a deşeurilor organizată de Asociaţia „Let’s do it, Romania!” în data de 15 septembrie, cu prilejul Zilei de Curăţenie Naţională.

Organizatorii evenimentului doresc să implice în această activitate un milion de români.

Cei ineresaţi se pot înscrie pe www.letsdoitromania.ro, apoi fiecare va putea să-şi aleagă zonele pe care să le cureţe prin intermediul aplicaţiei World Cleanup.

Persoanele care vor să sprijine acţiunea pot trimite un SMS în valoare de 5 euro la 7473 cu textul “LDIR” și vor contribui la echiparea a cinci voluntari pentru World Cleanup Day din 15 septembrie 2018!

La nivel internaţional mişcarea va uni 150 de ţări, obiectivul campaniei fiind acela de a mobiliza 5% din populaţia globului pentru a produce o schimbare reală de comportament faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate.

Parteneri în acest proiect organizat de „Let’s Do It, Romania!” sunt: Ministerul Mediului, Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Ministerul Sănătăţii.

Foto credit: LDIR

Comentarii Facebook


Știri recente