Mai multe activități misionar-pastorale în Eparhia Argeșului

La 18 martie 2014 a avut loc ședința Permanenței Eparhiale a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic.

Având în vedere hotărârile Sfântului Sinod ale Bisericii Ortodoxe Române, s-a stabilit data alegerii membrilor Adunării Eparhiale, în mandatul 2014-2018, precum și numirea președinților circumscripțiilor electorale.

S-au prelucrat, cu Părinții Consilieri, hotărârile Sfântului Sinod din februarie 2014, cu îndatorirea de a fi puse în aplicare, verificând permanent împlinirea acestora.

Se vor intensifica activitățile misionar-pastorale și administrativ-gospodărești care se desfășoară la parohii, menționându-se faptul că pentru toate lucrările, preoții parohi au obligația statutară de a obține aprobarea Centrului Eparhial, potrivit eparhiaargesului.ro.

Un alt punct de pe ordinea de zi a constituit-o colecta pentru Catedrala Mântuirii Neamului, făcându-se apel, atât la slujitorii Sfintelor Altare, dar și la bunii credincioși argeșeni și musceleni de a dărui, după posibilități, banul văduvei, pentru continuarea lucrărilor.

Comentarii Facebook


Știri recente